Kvalitet og miljø

Dana Tank har gennem en lang årrække, været certificeret i henhold til den internationalt anerkendte standard for kvalitets­styring - ISO 9001. Om det omhandler vore standardprodukter eller individuelle projekter, er det vigtigt, at vi har styr på alle processer, fra første henvendelse og frem til produktet er afleveret.

Kvalitetsarbejdet er omdrejningspunktet, som i det daglige hjælper med at sikre kunderne, at kravspecifikation er overholdt og Dana Tanks medarbejdere har klare retningslinjer i deres daglige arbejde.

Kvalitetssikringen på Dana Tank sker ved såvel løbende som kundespecifik kontrol i det enkelte led i processen. Dette udføres af interne kvalitetsmedarbejdere, hvis opgave er at sikre det rette niveau.

Endvidere har vi flere eksterne certificeringsorganer, der foretager regelmæssige audits af vore systemer for at sikre, at vi til stadighed arbejder i overensstemmelse med vore krav og procedure i vores ISO 9001 håndbog.

Dana Tank har i årevis været ISO 9001-certificeret, hvilket sikrer vores kunders tillid til vores produkter og service. Uanset om det drejer sig om standardprodukter eller individuelle projekter, sætter vi en ære i at sikre, at alle processer fra start til slut er håndteret med omhu og professionalisme.

Vores dedikation til kvalitet betyder, at vi kontinuerligt gennemfører både interne og eksterne kontrolprocesser. Dette inkluderer løbende kvalitetskontrol og audits fra certificeringsorganer for at sikre overholdelse af vores standarder og procedurer i henhold til vores ISO 9001-kvalitetssystem.

Vi er også certificeret inden for ISO 3834 og ASME, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde høje standarder inden for svejseprocesser og trykbeholdere.

Vi investerer også i medarbejderes uddannelse og certificeringer, herunder svejsekompetencer, for at sikre højeste kvalitet i vores produkter og tjenester.

For at imødekomme specifikke kundebehov tilbyder vi også sagsspecifik kvalitetssikring med detaljeret dokumentation og kontrolaktiviteter efter behov.

Når det kommer til design- og fremstillingsstandarder, følger vi en række internationale normer og standarder, herunder EN1090, PED 2014/68/EU, ASME, og flere andre.

På miljøfronten er Dana Tank forpligtet til FN's 12 verdensmål, især ansvarlig produktion og forbrug. Vi stræber efter at minimere ressourceforbrug, affald og miljøbelastning gennem genanvendelse, miljøvenlige praksisser og medarbejderengagement. Vi har også en målsætning om at genanvende 99% af vores virksomhedsaffald.

Vores mål er at drive vores aktiviteter med så lidt miljøpåvirkning som muligt og at fremme en bæredygtig og sund arbejdsplads for vores medarbejdere og vores planet.


Kontakt os !

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Dana Tank A/S
+45 97 34 22 00
sales@dana-tank.dk