Profil

Dana Tank er en del af IPL Group

Dana Tank er en førende produktionsvirksomhed inden for fremstilling af trykbærende og trykløse tanke og beholdere til en bred vifte af industrier på verdensplan.

Vi udfører primært kundetilpassede løsninger og virksomhedens ekspertise strækker sig over hele processen fra konceptudvikling til det færdige produkt, og vi integrerer kvalitet og pålidelighed i hvert eneste produkt, vi leverer.
Vi er dedikerede til konstant at have fokus på vores effektivitet, leveringstid og kvalitet, og vi producerer tanke og beholdere i forskellige konfigurationer for at imødekomme vores kunders behov.

Vores omfattende kompetencer i stål og rustfri gør os i stand til at tilbyde professionel rådgivning, effektiv projektledelse og enestående kvalitet, der imødekommer vores kunders unikke behov. Vi leverer også til energivirksomheder, herunder ståltanke og scrubber, for at imødekomme de skiftende behov i den globale industri.

Vores kompetencer omfatter blandt andet trykbærende beholdere til tekniske gasser, akkumuleringstanke til fjernvarme, trykløse tanke til flydende stoffer, siloer til faste stoffer samt vakuumbeholdere, hydroforer, varmtvandsbeholdere, centralvarme, ekspansionsbeholdere, buffertanke (isolerede højtryksskum), VGB, jordvarme og solvarme. Derudover løser vi også skræddersyede projekter efter kundens specifikationer eller ved hjælp af vores dygtige ingeniører og designere.

Test

Vision

Visionen hos Dana Tank strækker sig ud over grænserne og stræber efter at være den førende partner på verdensplan, når det kommer til fremragende kvalitet, pålidelig levering og tæt samarbejde.

Vi er dedikerede til at opnå dette ved at:

  • Overholde leveringsfrister og aftaler.
  • Levere en kvalitet, tilpasset kundens forventninger.
  • Sikre, at priserne og produkter forbliver konkurrencedygtige.
  • Tilbyde ekspertise og partnerskab, der er skræddersyet til hver kundes unikke behov og produktionskrav.
  • Være en global leverandør indenfor vores forretningsområde.

Med denne globale tilgang og en dynamisk tilgang til forretningspraksis ser vi frem til at skabe bæredygtige forbindelser og succes sammen med vores kunder overalt i verden.
Følg med på vores sociale medier