Profil

Dana Tank er en produktionsvirksomhed med speciale i trykbærende og trykløse tanke og beholdere til store dele af industrien.

Med konstant fokus på løbende forbedringer indenfor effektivitet, leveringstid og kvalitet, producerer vi tanke og beholdere i utallige udformninger.

Virksomhedens kompetence dækker hele processen fra idé til færdigt produkt og indbygger kvalitet og driftssikkerhed i hvert eneste produkt.

Vores kompetencer omfatter blandt andet trykbærende beholdere til tekniske gasser, akkumuleringstanke til fjernvarme, trykløse tanke til flydende stoffer, siloer til faste stoffer samt vakuumbeholdere, hydroforer, varmtvandsbeholdere, centralvarme, ekspansionsbeholdere, buffertanke (isoleret højtryksskum), VGB og andre kombinationstanke for brugsvand, centralvarme, jordvarme og solvarme. Dertil løser vi også projekter efter kundens tegninger eller ved hjælp af vores ingeniører og designere.

Med vores kompetence tilbyder vi professionel rådgivning, kompetent projektledelse og kvalitet i relation til kundens ønske.

Test

Vision

Dana Tank ønsker at være den foretrukne leverandør, når det handler om kvalitet, leveringsikkerhed og samarbejde.

Vi vil derfor:

  •          Levere til tiden
  •          Levere den kvalitet kunden forventer
  •          Levere til aftalt pris
  •          Rådgive og samarbejde med fokus på kundens produkt

Facebook

LinkedIn